בית קירור קרפרי

מתחמי הקירור של קרפרי פרוסים על כ-27 דונמים ומספקים נפח אחסון בקירור של כ-15,000 מ"ר. החברה מספקת את שירותי האחסון שלה לחברות המזון והמשקאות המובילות בישראל.


מערכות הקירור בקרפרי נתמכות על ידי שלושה חדרי מכונות נפרדים.


עיקר הוצאותיו של בית קירור הן עלויות החשמל. הוקם מערך שליטה ובקרה העושה שימוש מתוחכם מול חברת חשמל במנגנון מקוון להשלת עומסים ושימוש בגנראטורים תוך קיזוז הוצאות חשמל.


מערכת הבקרה כוללת שלושה בקרים Allen Bradley בתקשורת רשת.


מערכת HMI כוללת מספר עמדות CitectSCADA בתצורה של גיבוי חם ועמדות עבודה.

 

כך שבכל מתחם קירור יש עמדת מפעיל ועמדה למנהל האחזקה ומנהל המפעל.